KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Konkurs "Mój ulubiony Słodziak"

Na konkurs plastyczny „Mój ulubiony Słodziak” wpłynęło wiele ciekawych prac. Jury oceniało przede wszystkim estetykę, staranność wykonania prac oraz pomysłowość uczniów.

W klasach I – III pierwsze miejsce zajęła praca Antoniny Gajewicz z klasy II a.
Wyróżnienia otrzymali:
Nadia Ziętek z kl. I b
Maria Graczyk z kl. II b
Wiktor Andrysiak z kl. II c
Katarzyna Świątkowska z kl. II c
Jagoda Kowalczyk z kl. II c
Adam Kacprzak z kl. III a
Amelia Chmielewska z kl. III a
W klasach IV – VII pierwsze miejsce zajęła praca Julii Kaźmierczak z kl. V c,
natomiast wyróżnienia otrzymali:
Nadia Lubińska z kl. IV c
Jan Mukaj z kl. IVc
Natalia Rytkowska z kl. IV c
Maja Wałowska z kl. IV c
Martyna Błaszczyk z kl. VII a
Autorzy najpiękniejszych prac otrzymali dyplomy i drobne upominki.

Organizatorzy konkursu: Teresa Graczyk, Magdalena Suska.